Üdvözlet az oldalon!

Üdvözlet az oldalon! - Welcome to the site! - Willkommen auf der Website! - Vitajte na stránkach! - Bine ati venit pe site-ul! - Добродошли на сајт! - Velkommen til webstedet! - Bienvenido a la página! - Добро пожаловать на сайт! - Bem vindo ao site! -

írjatok

Ha még nem ismerjük egymást, kérlek írj :-) * If you still do not know each other, please write to me :-) * Wenn Sie noch nicht kennen einander, schreiben Sie bitte an mich :-) * Pokiaľ si stále neviete navzájom, prosím, napíšte mi :-) * Dacă încă nu ştiu reciproc, vă rugăm să scrieţi la mine :-) * Ако и даље не знају једни друге, молимо вас пишите на мене :-) * Hvis du stadig ikke kender hinanden, så skriv til mig :-) * Si todavía no se conocen entre sí, por favor escribir a mí :-) * Если вы еще не знакомы друг с другом, пожалуйста, напишите мне :-) * Se você não se conhecem, por favor escreva :-) *Munkáim

Megláttam, megtetszett, megvettem, megcsináltam, és már van továbbgondolt változata is az egérpadomnak.

Az a bizonyos tavaly Mikulási/Karácsonyi ajándék utolsó 5-je, meg alul középen a prototípus. A 11-ből csak egyet sikerült a leírás szerint meggyártani, ez lett Tesómé. Aztán kiderült, nem is baj, hogy rontott lett, mert az avatott szem meg tudja különböztetni, és rászól kedves testvérére, hogy "az az enyém, mert Márti itt rontotta el!" :-)

A "nem tudok kötni és horgolni sem" ékes bizonyítéka. Lejártam a lábam fonálért, és majd meg hülyültem, mire megkötöttem. De büszke vagyok magamra. Valószínűleg, még neki is lesz folytatása, csak még el kell felejtenem az első sokkoló élményét. :-)

4. Krisztike macija
Ahhoz képest, hogy még sosem szabtunk minta nélkül, második nekifutásra összejött a trikó és a nadrág is. Bár tesóm nagyon utálta varrni, kellett győzködni, hogy ne végezzék a kukában. A végső dizájn rám maradt. Átadáskor meg büszkén mesélte családjának, hogy ez bizony nem bolti darab.


3. Orsi rocker macija
Kicsit nyomott az arca, de ráfogjuk a hosszú évek éjszakáira, meg a piára, a drogra és a nőkre :-)

Hármasban

2. Andi macija
 (sálja, mint Szilvikéé)

Maci őrület első darabja

Igen ez az a bizonyos sál, amit Szilvikének ígértem a pulcsim utánra. Pulcsit megkötöttem, szétszedtem, és teljes egészében átlényegült ezé a 2 m-es sállá. Szilvike húga nagy örömére. :-)

A boltban, ahol a fonalat vettem, kérdezte az eladó hölgy, hogy ennyire tudok kötni, hogy zoknit gyártok? Ó, csókolom, ha én azt elmesélném.... Anyukám meg örül, úgy látszik mégiscsak beasszimlálódom a családba kézimunkaügyileg. :-)

Az egyiptomi pár eredetileg díszpárnának való. Akkor amikor készült, úgy volt, hogy jönnek velem a cicáim, így védelmi célból terveződött aztán képnek. A cicák sajnos nem élték meg a költözést, de az ötlet maradt.Anno munkába/ból menet/jövet a HÉV-en is gyártottam. Tini fiúk meg egymástól kérdezgették: "Szerinted mi lesz ebből?" - Ja, otthon meg Safi cicám felügyelte elkészültét. 

Újkori keresztszemeseim első darabja

Első goblein-em (megvallom, az utolsó is)